Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Ode aan de Twijfel’ belicht de waarde van twijfel vanuit kunst, filosofie en de visie van jongeren.

Ode aan de Twijfel is een kunst en filosofie programma voor het voortgezet onderwijs, musea en overige kunstinstellingen.

Elk programma wordt op maat gemaakt. Dit zijn lesprogramma’s voor in het curriculum of in een projectweek, workshops voor leerlingen, docenten en/of studenten of voor gebruik in kunstinstellingen en musea.

Lees verder over het programma aanbod >>

Mocht je interesse hebben in een ‘Ode aan de Twijfel’ programma? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ode aan de Twijfel is een initiatief van Madelinde Hageman en Saskia van Broekhoven en onderdeel van Stichting Young Designers. Madelinde Hageman is social designer, kunstenaar en programmamaker. Ze heeft een eigen onderneming Studio Madelinde Hageman in Amsterdam.

Saskia van Broekhoven is kunstvakdocent in het Voortgezet onderwijs.

Contactgegevens
Madelinde Hageman en Saskia van Broekhoven • info@odeaandetwijfel.nl

Madelinde Hageman • 06 21 901 238
www.madelinde.net

Saskia van Broekhoven • 06 10 380 736
saskiavanbroekhoven.com

Bezoekadres
Nieuwendammerdijk 532A, 1023 BX, Amsterdam
Stichting Young Designers is partner van CJP

Ode aan de Twijfel is mogelijk gemaakt door Mondriaan Fonds, VSBfonds, Fonds 21, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Gemeente Rotterdam, Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland. We werken voor de eindpresentaties samen met Framer Framed en TENT Rotterdam, platform voor hedendaagse kunst.